China OOH-Vertoning fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Kevin Woo

Telefoonnummer : www.starvisionx.com

WhatsApp : +8618101899103

Free call

DIE MERKEN DIE VIRAAL ZIJN GEGAAN ZIJN ALLE EYEING-LIFTreclame

August 30, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over DIE MERKEN DIE VIRAAL ZIJN GEGAAN ZIJN ALLE EYEING-LIFTreclame

1. Vele industrieën hebben hun investering in lift reclame verhoogd, is de eerste consumptiescène verborgen in de lift

 

Volgens de gegevens door Lifttechnologie, vanaf 2010 tot 2020 worden vrijgegeven, blijft de globale lifteigendom, met een samenstellingsgroeipercentage van 10 jaar van 6,29% groeien die. In 2020, zal de globale lifteigendom 19,57 miljoen eenheden bereiken. Onder hen, is het land met het grootste aantal liften in de wereld China, dat van zo zoals veel 39% rekenschap geeft.

 

In 2020, is het wereldmarktaandeel van de de liftindustrie van China zo hoog zoals 66%, makend tot het de grootste de liftmarkt van de wereld. De marktdividenden verlenen een sterke dragersteun voor de ontwikkeling van lift reclame. Van kaderaffiches, LCD de schermen, aan projecties, lift wordt de reclame constant bijgewerkt met de bevordering van technologie. Als één van de uitgebreidste kanalen die de het dagelijkse levensscènes behandelen van de consument, kunnen de liften bijna nul-afstand direct contact met consumenten, brengende nauwkeurige afleidingsactie en gedwongen geheugenpunten hebben aan het merk.

 

Dientengevolge, heeft de liftreclame ook de aandacht van belangrijke merken aangetrokken, en more and more nieuwe merken van de consument zijn meer geneigd om op de liftmedia te zetten. Volgens de resultaten van het CTR-Media het merkonderzoek van Zhixun Guochao, gaan 34% van de marketing uitgaven van de hoogste Guochao-merken naar lift reclame.

 

Voor merken, kan het verkeer niet alleen marketing kosten effectief drukken en terugkooptarieven verhogen, maar ook drijft de het actieve delen en verspreiding van gebruikers. In de huidige era van meer en meer duur verkeer, zijn de liften, aangezien de kerningang van off-line verkeer, geleidelijk aan is onttrokken en door merken opgesteld, en de liftreclame ook de voordelen van nauwkeurige menigtedekking, het gedwongen „letten op“ geworden en het lezen van de nieuwe schat van merk marketing herhaald

 

2. Meer dan „enkel hersenspoelend“, kunnen de Liftadvertenties ook diep in de harten van de mensen worden wortel geschoten

 

Aangezien het zogenaamde „bestaan“ redelijk is, heeft het bestaan van alles twee kanten. Betreffende liftreclame, kan men niet het vanuit een éénzijdig perspectief bekijken. Bepaalde liftreclame geeft mensen een niet-zo-goede sensorische ervaring, maar tegelijkertijd, combineren more and more adverteerders en media partijen nieuwe ideeën en de Technologie heeft de liftmedia om zich verder naar functionalization en diversificatie het mogelijk gemaakt te ontwikkelen.

 

3.Digital het zelfbeschikkingsvermogen, bevordert versie het potentieel van laddermedia

 

In de 21ste eeuw, is de digitalisering een noodzakelijke optie voor belangrijke media transformatie geworden, en het is hetzelfde voor laddermedia. De ontwikkeling van de digitale economie heeft de wet van verrichting van alle gangen van het leven veranderd, en de liftmedia gebruiken ook digitale technologie helpen marketing brandmerken bereiken effect omzetting. In termen van communicatie inhoud, is de digitale laddermedia reclame van statisch tot dynamisch veranderd, verrijkend de visuele en auditieve ervaring van het publiek; in termen van communicatie methodes, laddermedia is de reclame van hard reclame in zachte reclame veranderd, brekend de enige drukmedia communicatie methode. Om ruim de veelvoudige media te verenigen en uit te spreiden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in