China OOH-Vertoning fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Kevin Woo

Telefoonnummer : www.starvisionx.com

WhatsApp : +8618101899103

Free call

De cliënt van de Starvisionhulp van OOH aan DOOH

May 16, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De cliënt van de Starvisionhulp van OOH aan DOOH

Onze getaxeerde cliënt, één van belangrijke openlucht de media van Italië bedrijven, heeft met ons vele jaren gewerkt en over die jaren hebben wij een totaal van ongeveer 500 eenheden van mupi, met inbegrip van aan de muur bevestigde mupi, vrije status en het scrollen stads lichte affiche geleverd. Deze activa zijn wijd opgesteld in luchthavens, metro posten, straten, park, enz. en, dankzij hun eerste plaats, is mupi de afgelopen jaren constant voordelige zaken voor onze cliënt geweest.

 

Met de toenemende vraag voor DOOH en PDOOH in de industrie, besliste onze cliënt in DOOH te investeren door het bestaan mupi aan de digitale schermen op te knappen. Om de redenen van de milieu en kostenefficiency, hielden wij de bestaande belangrijkste structuur van mupi en herontwierpen de deurstructuur wegens het verschil in zichtbare grootte tussen de 6 bladaffiche en het 75“ LCD scherm.

laatste bedrijfsnieuws over De cliënt van de Starvisionhulp van OOH aan DOOH  0

 

Voor de binneneenheid, integreerden wij LG 75 duim500nits 4K industrieel paneel, opzettende structuur, en ook een digitale camera voor publieksanalyse en een industriële MINIpc, stereosprekers, en ventilators voor het koelen.

laatste bedrijfsnieuws over De cliënt van de Starvisionhulp van OOH aan DOOH  1

 

Na prototyping en het testen, hebben wij nu met succes over 150pcs 75 de“ digitale schermen en structuren voor het omzetten van mupi in digitale vertoningen geleverd.

 

 

Zoals voor het bestaan openluchtmupi, wegens het ruwe openluchtmilieu, moeten wij hoog helderheidsmilieu, zonlichteffect, het verwarmen, vochtigheid, waterdicht, stofbewijs en zelfs vandalisme behandelen, ontwerpen wij en vervaardigen waterdichte huisvesting met slim koelsysteem, uitgerust is de 75 duim en 86 die duimschermen met helderheid 3000nits, door anti-weerspiegelend met een laag bedekt glas wordt beschermd om het scherm te verzekeren leesbaar in zonlicht.

laatste bedrijfsnieuws over De cliënt van de Starvisionhulp van OOH aan DOOH  2

 

laatste bedrijfsnieuws over De cliënt van de Starvisionhulp van OOH aan DOOH  3

 

laatste bedrijfsnieuws over De cliënt van de Starvisionhulp van OOH aan DOOH  4

 

laatste bedrijfsnieuws over De cliënt van de Starvisionhulp van OOH aan DOOH  5

Starvision is geëngageerd aan het zijn een levenslange partner aan onze openluchtmedia klanten, en van onze industriële ontwerp, techniek en productiemogelijkheden, voorzien wij niet alleen producten maar ook oplossingen om de voordelen voor onze partners te maximaliseren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in