Bericht versturen
China OOH-Vertoning fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Kevin Woo

Telefoonnummer : www.starvisionx.com

WhatsApp : +8618101899103

Free call

WAAROM DE GROTE MERKEN AANDRINGEN BIJ HET INVESTEREN IN OPENLUCHT RECLAME?

September 30, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over WAAROM DE GROTE MERKEN AANDRINGEN BIJ HET INVESTEREN IN OPENLUCHT RECLAME?

 

 

Vele adverteerders geloven dat online de marketing de beste keus is. Eigenlijk, zetten vele bekende binnenlandse en buitenlandse merken nog hoge waardevaststelling bij de openlucht reclame. Slechts kunnen de echte scènes de merkafbeelding lange tijd gestalte geven. Succesvolle merken die elke vondst kunnen zijn waar meesters van openlucht reclame en marketing zijn.

 

1.Data bewijs - de Grote merken zijn meesters van openlucht reclame en marketing

 

Volgens de recentste statistieken van CODC: In de eerste helft van 2021 die, bereikten de nationale openluchtuitgaven van de reclamepublicatie 80 miljard, een verhoging van 28% met dezelfde periode in 2020 eigenlijk wordt vergeleken, verhoging van 15%, en een nettostijging van 11%.

 

Voor openlucht LEIDENE reclame, bereikten de kosten van media die in de eerste helft van 2021 publiceren 10 miljard yuans, een verhoging van 51% tijdens dezelfde periode van het vorige jaar, een daadwerkelijke verhoging van 16%, en een nettostijging van 13%. Na epidemisch, hervatten de openlucht LEIDENE reclamemedia zijn snelle de groeitendens. Met uitzondering van zijn de enige media, alle openluchtmedia investeringsuitgaven in meer of mindere mate gestegen, en de algemene openluchtmedia hebben een terugwinningstendens in de post-epidemische era getoond.

 

Oordelend van de bovengenoemde gegevens, toont de groei van openluchtmedia aan dat de merkeigenaars van de marketing positie van openlucht reclame in de post-epidemische era nog onafscheidelijk zijn. De era van verkeer is de tweede helft ingegaan. De merkeigenaars zijn meer en meer bezorgd voor de groei toe te schrijven aan het een hoogtepunt bereiken van Internet-verkeer, de verdwijning van dividenden, en de intensivering van het interne omvergooien. Op dit ogenblik, is het off-line verkeer a moet voor merkeigenaars geworden.

 

2. Visualisatie van de openluchtgevolgen van de reclamelevering

 

De geboorte van een bekend merk is eerste om consumenten te laten van het op de hoogte zijn, dan rente daarin, en definitief het kopen. De openlucht reclame bestaat in het echt en emotioneel verbonden. In uw dagelijkse die actiebaan, begroet het merk in openlucht reclame wordt getoond consumenten, die u zijn merkafbeelding en sterkte van het merk tonen. Dit is onovertroffen door online te adverteren.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in